Lid worden

Lid worden

 

Aanmelden als lid van onze gezellige club kan door het invullen van het digitale formulier welke te bereiken is via de volgende link " Lid worden " of via de knop 'Lid worden?' rechts boven in het scherm.

Het digitale ingevulde formulier met recente pasfoto (JPEG minimaal 300x400 pixels) wordt automatisch verstuurd naar onze ledenadministratie.

Nadat wij je inschrijfformulier hebben ontvangen nemen wij spoedig contact met je op.

Wanneer je lid wordt van onze tennisvereniging stel je je ook beschikbaar om kantinedienst(en) te draaien. De hoeveelheid diensten is afhankelijk van de hoeveelheid activiteiten die er in het seizoen georganiseerd worden en of je bijvoorbeeld meedoet aan KNLTB-competities.

Contributie voldoe je per kalenderjaar. Dit loopt dus van 1 januari t/m 31 december. Wanneer je na 1 juli lid wordt, krijg je 50% reductie op je lidmaatschap.  Bij het beëindigen van je lidmaatschap voor 31 december van het betreffende kalenderjaar vindt geen restitutie plaats.

Het contributiejaar loopt van 1 januari t/m 31 december van een jaar. Voor de leden is momenteel de contributie regeling als volgt:

• Jeugdleden tot het jaar waarin ze 13 worden: € 20,-

• Junioren leden die in het contributiejaar 13 t/m 17 worden: € 30 -

• Senioren: leden die in het contributiejaar 18 jaar of ouder worden:€ 70,-

• Senioren 55+ groep (oude regeling, niet meer voor nieuwe leden): € 55,-

Heel veel tennisplezier en tot ziens bij TeVeR!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0485-371241 (tennispark) | 0653575314 (secretariaat)

Tennisvereniging TeVeR

Kerkveld 6
5447AV Rijkevoort