Opstarten jeugdactiviteiten

29 april 2020


Hallo jeugdleden,

Wat ik zo al een beetje gehoord heb, is dat velen van jullie al behoorlijk staan te trappelen om weer te kunnen tennissen. Nu is het eindelijk bijna zover... Zoals jullie wellicht al gehoord hebben, mogen verenigingen weer langzaamaan hun activiteiten voor de jeugd op gaan pakken. Wij zijn op dit moment dan ook al druk bezig om het een en ander te organiseren. Wel moeten we hier eerst goedkeuring voor krijgen vanuit de gemeente, dus vandaar dat we niet meteen kunnen starten, maar we willen jullie wel even op de hoogte brengen van de activiteiten waar we op dit moment mee bezig zijn:
1. De trainingen (dit doet Sport Events)
2. Zondagochtendtennis (vanuit TeVeR georganiseerd)

1. De trainingen
Sport Events heeft het voornemen om vanaf 11 mei weer te gaan starten met de trainingen voor de jeugd. Als je je nog niet hebt ingeschreven kan je dat vanaf nu alsnog doen door je op te geven bij Sport Events (de tegemoetkoming voor de trainingen die in het begin van het jaar bij de jaarvergadering voor de jeugd is besproken, blijft gewoon staan). Verder zal de communicatie hierover via Sport Events lopen.

2. Zondagochtendtennis
Wij hebben het plan om elke zondag een tennisschema te maken voor de kinderen die willen tennissen. Het zal dan zo zijn dat je je in diezelfde week uiterlijk tot donderdag op kunt geven voor het partijtje en dat je dan zaterdags via mail te horen krijgt hoe laat je zondagmorgen aanwezig moet zijn. Wanneer deze activiteit gaat starten, is afhankelijk van de goedkeuring van de gemeente. Wanneer deze goedkeuring er is, zal er een mailtje komen, met nog meer informatie over deze activiteit en hoe je je dan op kunt geven voor deze activiteit.

We hopen met zijn allen dat we snel weer kunnen tennissen, we houden jullie op de hoogte!

Groeten namens,
De jeugdcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0485-371241 (tennispark) | 0653575314 (secretariaat)

Tennisvereniging TeVeR

Kerkveld 6
5447AV Rijkevoort