Corona update: dubbelen mag weer

26 mei 2020


Beste seniorleden,

Vanuit de KNLTB hebben we bericht ontvangen dat dubbelen weer mogelijk is. Da´s natuurlijk goed nieuws. Dit betekent echter niet dat het direct weer 'als vanouds' is. Een baan reserveren blijft één van de voorwaarden, evenals het houden van 1,5 meter afstand.

Je leest hieronder het nieuws van de KNLTB. Ook kun je voor meer informatie m.b.t. de richtlijnen terecht op de pagina met veelgestelde vragen

Dubbelen mag

Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens zowel de experts van NOC*NSF als de KNLTB bondsarts gering. Dit in combinatie met de verdere versoepeling van de maatregelen en de ervaringen van verenigingen en spelers de afgelopen weken betekent dat we al eerder dan 1 juni de volgende stap kunnen zetten. Vanaf nu mag er ook gedubbeld worden door volwassenen van 19 jaar en ouder, 4 spelers per baan. Mits gecontroleerd en met 1.5 meter afstand.

De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals vooraf online een baan reserveren en 1.5 meter afstand houden. Ook als dat betekent dat een speler soms een bal moet durven laten gaan.

We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0485-371241 (tennispark) | 0653575314 (secretariaat)

Tennisvereniging TeVeR

Kerkveld 6
5447AV Rijkevoort